Yamilla Verheul

Hi, ik ben Yamilla! Samen met mijn vriend, Max, woon ik in een klein dorpje in de provincie Utrecht. Hier kan ik de rust vinden om te studeren en te werken. Toen ze bij mijn vorige werkgever gingen bezuinigen, leek dit voor mij het uitgelezen kans om het roer om te gooien.

Na heel veel twijfels over ondernemen, was dit het doorslaggevende moment, ik ga voor mijzelf beginnen! In een schoonfamilie waar vrijwel iedereen ondernemer is, kon ik natuurlijk niet geheel achterblijven. Ik vind het heerlijk om dingen goed te regelen en op orde te willen hebben. Toen ik door Linda en Thomas werd gevraagd om samen met Max ceremoniemeester te willen zijn voor hun bruiloft, leek dat een rol die op mijn lijf geschreven was.

Naast mijn mogelijkheden om ondersteuning te bieden aan bedrijven waar dat nodig is, volg ik twee studies. Beide studies volg ik aan de Erasmus School of Law: criminologie en rechtsgeleerdheid.

Inmiddels zit ik in mijn laatste jaar van de bachelor criminologie en hoop ik deze studie af te ronden medio juli 2024. Rechtsgeleerdheid volg ik deeltijd waar ik al enige vakken van behaald heb. Door het multidisciplinaire karakter van de criminologie heb ik een brede kijk op (sociale) problemen en kan ik problemen vaak vanuit verschillende perspectieven bekijken. Het recht brengt een systematiek en structuur met zich mee die perfect bij mij past. Dit was een van de voornaamste redenen waarom ik rechten er bij wilde studeren, ik miste de structuur en systematiek in de criminologie. Naast
inhoudelijke kennis heb ik vaardigheden aangeleerd als: notuleren, agenda’s maken en redigeren.

 

Beide studies zijn voor mij een perfecte match!

Ik heb eerder op kantoor gewerkt waar ik veel klantcontact had, zowel per mail als telefonisch.

Daarnaast hield ik klantendossiers bij, verstuurde facturen en deed kleine logistieke taken. Bij mijn laatste werkgever was ik als servicedeskmedewerker van alle markten thuis. Hier had ik veel contact met patiënten, handelde servicemeldingen af, beheerde de mailbox, plande vergaderingen in en deed de telefonische bezetting.

Wanneer je met jouw bedrijf, team of gewoon zelf omhoog zit met de hoeveelheid werk, kan ik wellicht ondersteuning bieden!

Denk je dat ik je zou kunnen helpen? Laten we dan in contact komen om gewoon eens te sparren!

Ik ben 16-20 uur in de week beschikbaar (afhankelijk van de locatie en mogelijkheid tot hybride werken)

yamillaverheul@gmail.com
0611136653