In februari 2021 kwam het moment dat ik dacht: dit wil ik anders.

Leuk je te ontmoeten!

 

Ik ben Linda.

Jouw virtual assistant

Door werk uit te besteden waar jij geen energie van krijgt, kun je zelf het werk doen waar jij goed in bent én gaat jouw bedrijf groeien.

Ik help jou op afstand met het overnemen van randzaken, zodat jij weer AAN je bedrijf kunt werken in plaats van alleen maar IN je bedrijf.

Ik help je met zaken als online marketing, social media & office support, maar ik ben ook jouw persoonlijke assistent.

Door met mij te werken, krijg jij rust in je hoofd, meer vrijheid, kun jij het werk doen waar jij energie van krijgt én kun je groeien met je bedrijf.

“Linda is een enthousiaste doorzetter, loyaal, secuur en een harde werker“

”Ik dacht altijd dat ik eerst jaren in loondienst moest werken voordat ik een eigen onderneming kon starten”.

Ik kom uit een ondernemersfamilie. Mijn vader is al jarenlang ondernemer en heeft meerdere bedrijven. Zelf had ik nooit gedacht dat ik een eigen onderneming zou starten. Totdat ik klaar was met mijn opleiding bij Schoevers.

Toen begon ik me af te vragen: zal ik voor mezelf beginnen? Al snel stopte ik dat gevoel weg en dacht ik: nee, eerst maar een paar jaar in loondienst werken. Want ik moet meer ervaring hebben voordat ik voor mezelf kan beginnen.

Februari 2021: inmiddels was ik een aantal banen verder. Ik was net jarig geweest en dacht: dit wil ik anders. Ik wist dat ik goed was in ontzorgen. In mijn privéleven deed ik dit al vaak en ook in mijn werk gaf dit voldoening. Na wat rondspeuren op internet kwam ik uit op het beroep Virtual Assistant. Vanaf dat moment wist ik het.

Dit is wat ik wil!

“Linda is betrouwbaar, werkt netjes en accuraat en zal altijd kwaliteit willen leveren

Mijn verhaal

23 jaar geleden werd ik geboren in Werkhoven, een klein dorpje in Utrecht. Ik ben opgegroeid in een heel liefdevol, nuchter en toch wel ondernemend gezin. Mijn vader is sinds zijn 18e al ondernemer en mijn moeder werkt al 30 jaar als secretaresse bij nog steeds hetzelfde bedrijf.

Van kleins af aan zei ik al dat ik later net als mijn moeder secretaresse wilde worden. Nu, heel veel jaren later en een paar banen verder, heb ik ontdekt wat ik echt wil: meerdere ondernemers tegelijk helpen op afstand. Het ontzorgen van anderen zit in mijn bloed en ik krijg er zoveel energie van.

Daarom besloot ik ook om na de middelbare school twee opleidingen te doen: MHBO bedrijfseconomie & accountancy en daarna een Schoevers-opleiding: HBO Officemanagement.

Bij beide opleidingen heb ik veel geleerd. Zo heb ik kennis opgedaan over het zo goed mogelijk managen van organisatorische en secretariële zaken én weet ik alles van de financieel-economische bedrijfsvoering van een onderneming. Daarnaast heb ik nog verschillende trajecten/cursussen gevolgd. Onder andere een traject bij Tessa de Vries om marketingkennis op te doen. En deze combinatie van kennis zorgt ervoor dat ik mijn klanten op verschillende vlakken het allerbeste kan helpen.

Na mijn twee studies heb ik een tijd lang gewerkt als secretaresse bij de Politie en als management assistent bij een recyclingbedrijf. Ik ondersteunde zowel de eenheidsleiding van Midden-Nederland als de directie met agenda- en mailboxbeheer, HR-werkzaamheden, uitzoekklussen, administratie en vergaderingen organiseren.

Begin 2021 ontdekte ik eindelijk wat ik wilde: ondernemers op afstand helpen met de randzaken. Ze zo goed mogelijk ontzorgen, zodat zij geen stress en druk meer ervaren van zaken die hen veel tijd kosten en ze de vrijheid voelen om weer te doen waar zij echt energie van krijgen.

Daarom besloot ik mijn baan in loondienst op te zeggen en te starten als virtueel assistent om ondernemers zoals jij te ondersteunen.

Door de randzaken waar jij geen energie van krijgt uit handen te nemen, ga jij weer vrijheid ervaren. Hoe fijn is het als je je alleen hoeft te focussen op het werk waar jij goed in bent én je je bedrijf kan laten groeien?

Dit is precies waar ik anderen mee wil helpen en dit gun ik jou ook!

Iemand zo goed mogelijk ontzorgen maakt mij blij.

Leer mij kennen!

=

Sinds 2014 ben ik al samen met mijn grote liefde, Thomas. Wij wonen samen in een heel fijn huis in Werkhoven met onze 2 katten: Lilly & Luna.

=

Ik ben een zorgzaam type. Ik vind het heerlijk om voor anderen te zorgen. Van nature wil ik altijd iedereen helpen. Iemand zo goed mogelijk ontzorgen maakt mij blij en hier ligt ook wel echt mijn kracht.

=

Ik ben van jongs af aan al echt een paardenmeisje. Ik rijd al paard sinds ik 4 jaar oud was. Ik heb altijd een pony gehad en nu heb ik een paard, genaamd Wander. Hij is een hele lieve Friese ruin van 6 jaar oud.

=

Mijn lievelingseten is pannenkoeken en ik eet al jaren elke dag een tosti als ontbijt.

=

Ik ben een ochtend- en avondmens. Ik sta elke dag om 06:00 uur op en ga vaak tegen middernacht pas weer slapen. Een ritme dat voor mij heel goed werkt.

=

Ik ben een open persoon. Ik houd van eerlijkheid en vind transparante communicatie erg belangrijk.

Benieuwd of ik je verder kan helpen om meer rust te krijgen, vrijheid te ervaren en je bedrijf te laten groeien?

Lees meer over werken met mij